Sjøørretfiske – Høst & Godstemning

Etter nok en «pause» i sjøørretfisket, var det på tide og svinge stanga igjen. «Less is More» er det noe som heter. Og akkurat der må jeg vel kunne si meg enig nu. Har hatt minimalt med fisketurer denne høsten, men har vært heldig med uttellingen allikevel. Kan ikke kalle det noe annet en griseflax. Deilig at man kan ha litt medgang på de få turene man har, når man ikke kan gardere seg ved og banke ihjel dag etter dag der ute i skjærgården. Når i tilegg laksefisket gikk rett vest for min del, er dette en deeeilig revansj! I tilegg har det vært fantastiske film forhold, med klart vann og lav fin høstsol. Det ble masser av fisk over 2 dager, men hadde desverre ikke plass til alt i denne filmen. Man må helst holde seg innenfor 20 min lengde på youtube, ellers blir det fort for langdrøyt for mange. Men det kan jo fort hende at det kommer en del 2. 🙂 Hvis tiden er til hjelp riktignok!