Høstfiske etter sjøørret – Hastverk er lastverk VIDEOBLOGG DEL5


VIDEOBLOGG Del5 – Det kommer av og til perioder, i de fleste fiskeres liv, hvor motgangen råder. Da kan kan man bli rammet av: stressfiske. Stressfiske er kansje fiskerens værste fiende. Den består av hyppige fluebytter, utskifning av fortom, hyppig plassbytte, varierende inntrekk, gjerne til hastigheter du ikke ante du satt inne med. Her skal det ikke stå på rå muskelkraft for og trigge fisken, og i samme slengen uteblir som regel all finmotorikk og fintfølelse.. Når man i tilegg får oppdateringer på sosiale medier om fangster på 10-15 fisker på en kveld, ja da blir man rett og slett svært usikker på det man driver med, og lurer på om det man en gang mestret, bare har vært en drøm.. Tross svært flotte naturopplevelser, så kan det bli tungt når man ikke får kjenne på prikkefantens sjø-waltz. Det var dog på denne turen noen flotte fisker, som med sine meterhøye saltomortaler, prøvde og heve stemningen noen hakk, og takk for det! Sånt varmer et fiskehjerte!