Sjøørretfiske – Desemberdager


Det er desember, det er jul og nyttår, det er familietid og hektiske dager. Men innimellom alt kaoset blir det tid til noen korte fisketurer. Desember har vært preget av veldig varierende vær. 10 varmegrader en dag, og -5 neste. Vind, regn og sol har byttet på og dominere. I romjulen fikk vi og ett lite snefall, som forsvant like fort som det kom. Her er en liten stemningsrapport fra desemberfisket. Det må nevnes at det er veldig vanskelig og filme under disse forholdene. Kondens på kamerautstyr har blitt en slitsom fiende. I tilegg er ikke batteriene så glad i kulde. Så bær over med litt teknisk svikt her og der 🙂 Takk for at du tar deg tid til og se på, og ikke minst håper jeg du får ett fortreffelig fiske i det nye året. I år skal vi lande den store! Skitt fiske!