Sjøørretfiske – Tomt i hodet


VINTERFISKE 2016: Gråværet henger tungt, sola trenger seg plutselig igjennom skylaget og skaper et inferno av inntrykk. Etthvert tørrfluehjerte, (selv et gammelt og utrustet ett) vet at dette er en livsfarlig kombo. Hvor mange har vel ikke fått sitt livs fangst nettop under slike forhold, værendringer som ofte bare varer noen få minutter. Vel, etter en vel overstått jul og nyttårsfeiring var det deilig og komme seg ut på fisketur og tømme hodet, og det nye fiskeåret leverte sine varer. 2. Januar blei en vel så bra dag fiskemessig, med flotte blanke overspringere helt ytterst i havgapet, men disse fikk ikke plass i denne filmen. De aller største fiskene uteble, men hele pakken var fantastisk. Når værgudene og fiskelykken leverer samtidig, ja da glemmer man alt annet, og får virkelig tømt hodet for materialisme og julekaos.