Sjøørretfiske – Vår

Husk og velge 1080p for best kvalitet!

Har hatt noen fine dager med fiske siden påske. Våren er godt på vei. Solen varmer godt nå, og fisken biter godt. På akkurat samme tid ifjor, bare 2 dagers forskjell, tok jeg med meg Stian og Ole ut og visste de denne lille odden som jeg har tilbragt mye av tiden i det siste. Plassen har en perfekt marbakke der sjøørreten elsker og seile innom, man kan med fordel også vade ut og fiske av hele strandkanten der den skråner ned. Vi tok på den samme plasse 4 kgs fisker ifjor. Og stian observerte også den gangen store fisker. Så jeg var rimelig sikker på at det skulle være bra bett her på samme tid i år også. Brislingen er altså ankommet godplassene, og da følger den store fisken etter.
Det er ihvertfall den erfaringen jeg har gjort. Jeg landet en 2+ fisk, har mistet en i samme størrelse, og en som var nærmer 1.5 tipper jeg. Elllers har det blitt endel fra kg’n og ned. Det har vært godt fiske hele veien, men de store fiskene har tatt ytterst i innløpet til fjorden. Jeg har vært mye på favoritt holmen, en plass hvor tidevannet strømmer forbi, har campet denne plassen lenge, da fisken nå patruljerer forbi dette punktet jevnlig. Det er deilig og ikke måtte jage rundt for og finne fisken slik som i vinter. Det skal sies at fisk har det blitt hele veien innover også, mens de store har jeg fått ved portør.