Sjøørretfiske – Senhøst & Mørketid

 

Piskende kaldt regnvær, og med nordøsten rett i fleisen, gikk vi inn i høstens siste fase. I denne filmen prøver jeg og gjennskape det jeg elsker med Høst, mørketid og sjøørretfisket. Derfor nytes og filmen best i ro og mak, etter mørkets fremmbrudd. Gjerne foran en peis, og med en kaffekopp i hånda! Ja nå nærmer vi oss vinter og jul med stormskritt. Og jeg kan se at til torsdag er det allerede meldt de første minusgradene her i Kragerø. Vi har nettop stilt klokka, og høsten er på hell. Men det stopper oss vel ikke fra og fiske sjøørret!?  Håper jeg! Dette er og tiden for og sitte mer foran bindestikka. Noe som er naturlig nå som det er mindre lyst ute, og fisketiden blir betraktelig redusert, med mindre man er spesielt interessert i fiske etter mørkets frembrudd. En herlig tid altså!

Denne filmen anbefales sett ved mørkets frembrudd, gjerne ifred fra kjas og mas, med sjokolade og en kopp varmt.