Sjøørretfiske fra Morgen til Kveld

Om ikke veldig lenge er mange sjøørretfiskeres «høytid» innenfor rekkevidde. Februar/Mars/April er jo tida på året da flest av oss finner frem fiskeutstyret for og ta sjøørreten. Og heldigvis har vi passert Januar nå. Det er en mnd som er veldig seig for mange av oss, selv om 2017 har bydd på bedre temperaturer en mange av de foregående sesonger. Noen har enda ikke fått sin første, noen har nok allerede perset, mens for de fleste av oss er alt som før. Jeg hadde noen flotte dager i skjærgården i begynnelsen av Januar, med helt ok fiske og fantastisk vær. Etter den tid har det vært totalt fiskestopp hos meg selv, grunnet egen sykdom og barns. Når jeg nå sitter og skriver dette, er jeg fortsatt på pencilinkur, og kjenner at det og holde i fluestanga igjen, skal bli helt fantastisk. Stian har vært endel ute i det siste, men rapporterer om mye smått, (og en KGs fisk som glapp). Det gjør meg bare enda mer sugen på og komme meg ut og vise han hvor storfisken står, hehe. Håper filmen kan gi en liten gnist av inspirasjon, eller bare litt avkobling fra hverdagslig stress. Eller kansje sette igang litt forberedelser til årets store høydepunkt. Stian & David