Fluefiske etter sjøørret – Åpent hav & vinterlandskap!

«Det e bare vanvitti morro, det e detta vi e her for» Sånn høres det ut nå vi en dag i Desember fikk full klaff uttaskjærs. Og det var ikke bare fisken som var pen. Når i tillegg skjær og odder er dekt med nysnø, og desember himmelen er klar og ren. Da skapes det opplevelser som vi så gjerne vil dele. Jeg har vært ute et par turer i desember med Ole Johan, en kar som har fisket sjøørret i en årrekke, og helt tydelig vet hva han driver med. Vi har hatt endel turer i november uten at det har klaffet, så det var kjempe morro å få denne avslutningen nå før jul. Vi har de siste månedene vært borti, mistet og sett mye stor fisk i tidevannskanalene uttaskjærs ved Portør & Gjernes områdene. Det har vært så nære hver gang. Små kroker var den eneste forklaringen jeg hadde på uttallige store fisk som glapp. Første forsøk ut med samme flua på en større krok, så satt den godt i munnvika, og julefisken var sikret. Kjempemorro! Håper Januar kan fortsette å levere, og at dere har lyst til å følge med oss. God jul & godt nytt år!