I Sjøørretens Rike – Vinterlandet

Det er begrenset hva man får til av film når man har råmateriale fra 2-3 fisketurer nå i Januar/Februar. Men håper resultatet skal være nogenlunde spiselig allikevel. Redigeringsprogrammet har gått varmt i forsøket på å presse det lille ekstra ut av råmaterialet, hehe. Nye 8GB med minne til PCen måtte investeres i for å fullføre filmen, da det sikkert var 15-20 plutselige kræsj i redigeringen under prosessen med denne filmen. 😉 En ting er ihvertfall sikkert, og det er at det er utrolig vakkert der ute, ved havet, nå når snøen og isen er dominerende. Jeg sier bare «LØP OG FISK» Siste sjans før våren plutselig angriper for fullt! Og lykke til med vårfisket, vi gleder oss ihvertfall veldig. Nytt utstyr, fulle fluebokser og motivasjonen på topp etter noen mnd med for lite fiske! Detta blir topp!! Gleder oss til å vise frem litt utstyrs snack og forhåpentligvis også den feite vårørreten, i neste film. Takk for at dere følger med! Takk til alle som skriver til oss med ideer, ros/ris og spørsmål. Mvh Stian & David!