Sjøørretrapport fra Hansen & Clemensen

Hei! Vi vil gjerne dele en ny film med dere! Det har vært en god stund siden sist, og det var på tide å dele noen gode opplevelser fra vårens sjøørretfiske, som på langt nær er over. Stian & jeg har hatt noen turer sammen i vår, men litt begrenset har det vært, siden Stian har vært til operasjon med skulderen sin. Kaste skuldra attpåtil. I denne filmen får dere være med på en tur vi hadde sammen i januar, før operasjon. Det var flere dager hvor vi hadde mye mildere netter, å da så vi vårt snitt til og ta turen ut. Det er alltid positivt når man får værendringer. Og nattetemperaturen har mye å si for en liten økning i vanntemperatur, er vår erfaring. Vi fisket faktisk ganske langt uttover, men vi både så og fikk fisk. Så at sjøørreten bare går å tusler inne i fjorden på vinteren, det stemmer ikke. Det er nok dog større sjans der. Videre ble det lite fisking i Februar på meg, og stian var til operasjon og rehab med skulder’n. Først i Mars følte jeg selv at jeg måtte ut igjen å prøve litt, da det kom noen skikkelig deilige vårdager, og det ble en nydelig dag som startet med blikkstille vann, men som gikk over i litt bris, og som gjorde fisket litt lettere, og da endte det i en grei fisk. Etter dette kom April fort, og Stian var tilbake igjen! Da ble det påskefiske inkludert både vennskapelig irritasjon og misunnelse, slik det pleier å være når vi to er på tur. Hehe! Det har ikke blitt plass til så mye informativt i denne filmen, så vi satser på god gammaldags stemnings fiskefilm fra oss, som forhåpentligvis får dere ut av sofaen, og på jakt etter de gode opplevelsene! Stian & David!