Om fiskefilm

Hva vi driver med:
Fiskefilm er idag et Filmskaper «studio» som lager fiskefilmer og naturfilmer.

Oppstart:
Sommeren 2013 startet vi vår filmkanal på Youtube.  Kvaliteten var ikke mye og skryte av, men selvlærte og med svært enkle kameraer, har vi prøvd å holde en stigende kurve, dvs å gjøre ting på en litt bedre måte for hver film vi gir ut.

Følgere:
Kanalen vår på youtube rundet iløpet av 2020 en halv million visninger, å holder pr 07.09.20 ca 2100 abonnenter.
Takket være alle som har støttet oss ved å abonnere, har vi fortsatt full fart fremover, å gleder oss til å dele mer ærlig film med dere. Vil du hjelpe oss til å nå nye mål, setter vi veldig pris på at du abonnerer på kanalen vår, du kan også følge oss på facebook eller instagram. Tusen takk

Produksjon:
Vi legger vår hovedvekt på bruk av actionkameraer i våre produksjoner grunnet den enkle bruken og ikke minst vannbestandighet. Men vi tar også i bruk noe mer avansert utstyr når det trengs, særlig til innklipp og gjengivelse av naturen. Kamerautsyr er også svært kostbart, og med privatøkonomien som eneste investering er det begrenset hva vi kan forsvare å bruke på dette.
Grunnen til at det brukes mye actionkameraer, er også at vi begge stort sett opererer på egenhånd, og skal både fiske og filme på egenhånd. Det blir da vanskelig å tidkrevende og rigge opp mer avansert utstyr.
Vi er selvlærte, og du vil derfor se en stigning i kvaliteten på de siste videoene, kontra de første.

Motto:
Det skal være rått, ekte og usensurert. Samtidig som det er feelgood, og gjerne et innslag av humor.

Fiskefilm er idag drevet av David Hansen & Stian Størksen Clemensen