Gutta på tur – Den feite vårsjøørreten.  (BONUS: NRK intervju/utstyrsprat)

Det nærmer seg Juni, og for oss Laksefiskere er det kansje naturlig med en liten «sesongavslutning» fra Sjøørretfisket. Horngjell og Makrell kommer fortere enn lynet, og vi mister litt piffen. Samtidig bygger forventningene til Laksefisket seg opp. Men misforstå oss rett, sjøørreten er ikke lagt helt på hylla. Noen turer blir det garantert. Men erligheten lenge leve, det er laksefluer som bindes i stikka om dagen. Vi hadde en utrolig morsom April hvor vi fikk på fin fisk, både Stian og Jeg. Og Stian fikk ny pers på flue. Selv nådde jeg ikke helt opp til 2 tallet. Familiære årsaker gjør at fisketid er noe som må vike mer og mer, og antall turer ut er så langt unna det jeg kunne ønske. Så tross alt er jeg fornøyd at det har blitt flere fisk mellom 1-2 Kg. Vi hadde også en artig tur med NRK, som resulterte i noen små ørreter på «direkten», vår versjon av det intervjuet finner dere lengst bak i filmen, sammen med litt bonusmateriale. Ganske uredigert, så får de som ikke er spesielt interessert, fort ganske kjedelig.For de som er interessert i og vite litt mer om hvordan vi jobber, utstyret vårt eller lignende, følg med.
Håper ihvertfall at filmen kan være til inspirasjon og glede. Og en fin måte og trave inn i sommeren. Om det er etter stor sjøørret uttaskjærs, havabbor i rullesteinene, eller Laks i en av være fantastiske elver. Uansett, skitt fiske å god sommer. Håper dere følger med oss videre. Det er dere der ute som driver oss til og dele! Takk!