Det lukter høst, og fisk – Havabbor og Sjøørretfiske 2021

Hei alle sammen!
Endelig! Høsten er rett rundt hjørnet, og som jeg gleder meg til det!
I år har jeg lagt ned laksefisket i August til fordel for noen turer ut i sjøen. Dette er prime time for litt havabbor, men vår alles kjære sjøørret er så absolutt tilstede den også. Når jeg da velger å ta turen ut i midten av august, og får lukte litt på høstens temperament, med vind og regn, da er livet topp!
Ingen ting er som sentimentale oktober og november, men august/september kan by på både sensommer og tidlighøst opplevelser. Det er bare å velge å vrake i dagene som blir servert, så kan du gi deg selv den opplevelsen du ønsker. Personlig gleder jeg meg til høstens mørke og melankoli, så en dag med litt vær er som regel det jeg sikter meg inn på, og som før har jeg erfart at det ofte er midt i blinken om man ønsker å få seg en fisk også. De store fiskene trekker nærmere land da, og det er jo disse vi helst vil ha. Jeg har tenkt til å nyte denne høsten for alt det er verdt. Og starter opp tidlig! Kos dere med høstfisket/sensommerfisket, alt ettersom om du ikke vil gi slipp på sommeren, eller ønsker høsten velkommen! Mvh David!