Høstfiske etter Sjøørret – Fullmåne Spesial VIDEOBLOGG DEL4


VIDEOBLOGG DEL4: 28. september 2015 Klokken 02.00 intreffer Blodmåne og Supermåne samtidig. I den forbindelse har fiskefilm sluppet en utvidet blogg episode
med nettopp fullmåne som ramme for fisket. Det er både fisking på natt og dag, samt mye natur, besøk i gytebekk natterstid (der en stor ørret villig byr seg frem), og litt utstyrsprat i bua helt på tampen. Dette er en episode med litt variert kost, og er derfor også litt lenger, det er også mindre prat og mer stemning enn i de tidligere blogg episodene.
Håper uansett det smaker! Og Husk, natt til Mandag er det fullmåne! 😉 Skitt Fiske! Og… er fisket bedre under fullmåne?

One Comment

 1. Raymond Newcomb

  Hi guys

  I do SEO for a Vape brand and you are one of our competitors. Whoever is doing your SEO, they are not doing a good job at all. Not sure what you are paying them but it is apparent that someone is just creating very risky blog comments on penalised sites which is only dragging you down on the SERPs. I am not going to offer you my services due to conflict of interest but do find someone online. Google something along the lines of «Vape SEO Backlinks Package for Vape Shops».

  Anyway, best of luck with your SEO work. I thought I would give you a heads up so that you are not left in the dark.

  Sorry, I wish to remain anonymous. Do not try to contact me back because this is a fictitious email.

  Kind regards

  Ethical SEO Guy 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.