Tidlig vårfiske etter Sjøørret

Hei! Vi hadde lyst til å dele litt film med dere igjen. Film fra Februar og Mars, frem til påske. Det har vært vriene forhold, og fisken har vi måttet lete oss frem til. Som alltid på tidlig vårfiske, er det hele veldig temperaturavhengig, og gradestokken har blitt flittig brukt. 5-6 graders vann har vært nøkkelen for å finne sjøørreten. Børstemarksverminger har vi støtt på flere av, og alle plasser hvor denne er observert har det vært 6 grader i vannet. Har fått noen fisker med «hengemage», som tyder på at her har ørreten hatt et godt måltid bestående av nettopp denne arten. Vi har også vært borti stor gjeldfisk, både jeg og Stian har mistet hver vår. Snakker fisk på henholdsvis 1.5 og 2 Kg. Det er litt surt, men før eller senere blir den med helt inn. Det er tiden fremover nå, og det skal fiskes mer nå i påsken, det er sikkert! Skitt påskefiske fra oss! Stian & David! Takk til Kubbejeger’n som har vært gjest, og bidratt med lyd og bilde til denne filmen!