Høstfiske etter sjøørret – Hastverk er lastverk VIDEOBLOGG DEL5


VIDEOBLOGG Del5 – Det kommer av og til perioder, i de fleste fiskeres liv, hvor motgangen råder. Da kan kan man bli rammet av: stressfiske. Stressfiske er kansje fiskerens værste fiende. Den består av hyppige fluebytter, utskifning av fortom, hyppig plassbytte, varierende inntrekk, gjerne til hastigheter du ikke ante du satt inne med. Her skal det ikke stå på rå muskelkraft for og trigge fisken, og i samme slengen uteblir som regel all finmotorikk og fintfølelse.. Når man i tilegg får oppdateringer på sosiale medier om fangster på 10-15 fisker på en kveld, ja da blir man rett og slett svært usikker på det man driver med, og lurer på om det man en gang mestret, bare har vært en drøm.. Tross svært flotte naturopplevelser, så kan det bli tungt når man ikke får kjenne på prikkefantens sjø-waltz. Det var dog på denne turen noen flotte fisker, som med sine meterhøye saltomortaler, prøvde og heve stemningen noen hakk, og takk for det! Sånt varmer et fiskehjerte!

3 Comments

 1. kenth iwan Fredriksen

  Hei David

  Må bar få si det er utrolig hvor bra filmer du klare å mekke sammen : )

  Jeg er selv ute sååå mye som jeg kan hehe, har jo kids jeg å, så vet hvordan det er med tida som ikke alltid strekker til bare det hadde vært noen timer til av døgnet hehe

  Kan jeg bare spørre deg om oppskriften på flua som du hadde bilde av i siste filmen din
  så giftig ut den : )

  Må få teste den i Lysefjorden i Rogaland ?
  så hadde satt stor pris på om du kunne skrevet noen ord om hvordan du mekker denne : )

  Ellers så må du forsette med filmingen/ forklaring er mange som ser på : )

  MVH

  kenth iwan

  • David Hansen

   Det er veldig stas å få sånn skryt Kenth. Da skjønner jeg at du vet hvordan det er med tidsklemma. Meen, vi tar det igjen som pensjonister 😉 Ja flua ligger på youtube, under navnet «killersprat». Du finder den og i kategorien fluer på hjemmesiden her. Utstyret jeg bruker til flua står under videoen i teksten. Ihvertfall på youtube kanalen. 🙂 Jeg bøir ihvertfall veldig lysten på og filme mer, med så mye hyggelige folk som tar seg tid og respondere. Takk for det. Og skitt fiske til deg.

 2. I have trouble playing a disagreement that states a Write is more pleasurable than an Market or Limit is
  additional thrilling than Nolimit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.