Sjøørretfiske – Vinterstemning


Januar har vært kulde og snø, og fisken har vært utrolig vanskelig og finne. Det har vært mange mange timer uten fisk, og moralen har til tider vært helt på bånn. Naturopplevelsene har allikevel lokket meg ut med kamera, og da blir fiskestanga med også. Noen fisk har det blitt, og de setter man også ekstra stor pris på. Det er kansje ikke rart man ikke finner noe sjøørret, når byttedyrene har vært like fraværende. Reker, lopper, kutlinger. Jeg har ikke sett antydning til liv i tanga noe som helst sted etter at sprengkulda kom. Det var som og skru på en bryter. Nå er det bare vente på at sola og våren skal tine opp isen og varme vannet. Den som er på plass med stanga ved den første varmeperioden nå, den tror jeg kan få kjempefangst. For min egen del skal jeg ta imot en ny verdensborger i Mars, og kan fort gå glipp av det beste fisket. Men til alle dere der ute, skitt fiske!! Og Takk for at du ser på videoene!