I Sjøørretens Rike – Høst

OM FILMEN:
For mange av oss handler ikke sjøørretfiske om den største, og flest fisk. Men om opplevelsene. Og komme seg ut, koble av. Forventningene og roen ute ved sjøen. I sjøørretens rike fins det så mye og beundre. Livet over & under vanskorpen. I havet, og i bekken. Naturen og naturkreftene. Soloppganger og Solnedganger. Vind & Regn. Peiskos og fluebinding hører med på høsten. Og er også en fin tid og diskutere teknikker med andre sjøørretfiskere. Det er noe av dette vi ønsker og gjenspeile i den nye serien som vi også har kalt: «I Sjøørretens Rike».
Og selvfølgelig blir det fisk også.
Bildene og naturen nytes best i Høstmørket, som de fleste filmer vel gjør. Det lille ekstra gjør du med noe varmt i koppen, og god lyd.

(Filmen varer i 29 minutter, uten Bonus delen. Bonusmaterialet er tilpasset etter ønske fra endel av dere seere, som ønsker mer inngående informasjon om våre valg av utstyr, teknikker etc. Helt valgfritt, tillagt slutten for de som ønsker det.)

Legg veldig gjerne igjen en kommentar med hva dere ikke ikke syns er så bra, og veldig gjerne også hva som er bra! Det er lettere og få noe ut av dette enn en «tommel opp» eller «tommel ned» Vi prøver og gjøre noe litt anneledes i hver film, og er alltid like spente på hvordan det treffer hos den gjengse menigmann. 🙂