I Sjøørretens Rike – Under vann

Hei igjen!

Vi har satt sammen en ny film for dere.
Dette blir film nummer 2 i serien «I sjøørretens rike». Har valgt å kalle denne filmen «Under vann», da vi hadde lyst til å presentere noen av de fine plassene vi fisker på, også fra under vannlinja. Den er ikke så veldig annerledes enn tidligere filmer, men har prøvd å legge litt ekstra vekt på stemningen rundt fisketurene. Reisen, veien ut til godspotten, undervannsbilder. Også forsøker vi på å ta den fisken du av og til spotter på stranda, som svømmer så forlokkende rundt og beiter. Mange fine minner for oss. Stian var en snartur hjemme, etter mange uker på havet. Og han joiner også inn på slutten av filmen, og tar den største fisken. (Som vanlig) 😉
Appropo stor fisk. Det er mye som har skjedd de siste ukene uttaskjærs som vi ikke viser her. Vi har vært ute i kanaler, mellom øyer og skjær helt helt ytterst de siste ukene. Timet med tidevannet og vind. Vi har observert, hatt følgefisk å mistet flere skikkelige rugger av noen overspringere. Jeg har ikke hatt plass til å ta med alt dette her. Fordi det vil skape et usammenhengende bilde om jeg klipper det ned. Og tildels fordi planen er å lure en av de, og få til en vinterfilm. Hvor vi viser frem plassene å forhåpentligvis den store fisken. Vi binder i disse dager desperate løsninger på fluene for at vi skal klare å kroke en av disse kjempene skikkelig. Så gjenstår det å se da. Det er altså ikke så dumt å oppsøke kanaler å strømsatte områder om dagen også. Selv om det er mye fisk inni fjordene nå. Målte temperaturen til 8 grader for noen uker siden, så fortsatt mye fart i fisken. Uansett skitt fiske, å takk for at dere ser på.