Sjøørretfiske – Sydvendte bukter og fralandsvind

Det ble en sen vår i år, seige vintermåneder med mye is har gjort at man ikke har like mange plasser å velge mellom. Det er digg når isen går, og man kan fråtse i sjøørretplasser. Både gamle og nye spennende områder. Stian tok meg med til en plass jeg ikke hadde vært før, hadde bare sirklet den inn på kartet fra før. Det er en stor sydvendt bukt med flere grunne partier. Når det i tilegg var fralandsvind klaffet det helt med bettet et par dager. Den ene dagen klarte vi ikke kroke, men et par dager seinere satt de. Stian er kjentmann i området å visste hvordan man best kom seg ut, så jeg heiv meg velvillig med. Der traff jeg en følgefisk som gav meg lange kvelder med innsovningsproblemer. 2 dager seinere bare måtte jeg ut og se om det fortsatt var stor fisk der. Også sa det pang! Om det var samme fisk jeg hadde spottet 2 dager før vet jeg ikke. Men en fantastisk opplevelse var det. Den var stappfull av børstemark, sprek og smakte utsøkt! Akkurat sånn det bør være i April altså. Ennå er det mye igjen av våren, og vi gleder oss til fortsettelsen! Skitt fiske! Stian & David!