Fisketur i Morgendis – stein/saks/papir & en sjøørret.

Før Stian stakk offshore og jeg selv klarte det kunststykket å brekke foten, rakk vi en liten fisketur sammen. Hadde det ikke vært for en brukket fot hadde jeg nok spedd på denne filmen litt mer fyll. Men ikke for det, dette var en nydelig dag med morgentåka svevende over sjøen. Børstemarken viste seg villig frem for oss også. Så vi syns nå ihvertfall at disse naturbildene var verdt å dele med dere. (Ihvertfall når jeg allikevel sitter her med foten i ro og kjeder meg dønn ihjel) Kansje greit at det blei en kort rapport også, sommeren skal vel helst nytes ute og ikke foran TV’n. Vi er tilbake etter sjøørreten igjen på høsten etter laksefisket. Meeen, med denne lave vannføringen, kansje en og annen tur i de varme sommer-netter også. 😉 Det anbefales! Skitt fiske & takk for at dere følger med.