Havabborfiske på Jomfruland – 2018

Hete dager og en litt halvveis laksesesong med tilnærmet null nedbør fikk meg til og miste litt piffen på hele laksefisket i sommer. Dette fikk meg til å tenke litt alternativt, og Jomfruland utenfor Kragerø har jeg hatt lyst til å både fiske å filme sommerstid helt siden jeg begynte med å lage filmer. Men laksesesongen har alltid kommet i veien for den drømmen, desverre. En dårlig laksesesong og en nygrodd fot som trengte trening, var rett å slett akkurat den unskyldningen jeg trengte for å pakke sekken og sette kursen utover til den flotte øya. Jomfruland har jeg vokst opp med ved min side , men så sjeldent har jeg faktisk tatt meg tid til å nyte fiskemulighetene her. Det blir litt som med nabojenta! Så når ting endelig klaffet var jeg griseklar for å nyte både fisket, naturen, folket og dyrelivet. Jeg gleder meg til flere turer hit, og det blir nok ikke så lenge til før jeg setter føttene på jomfruland igjen. At jeg smalt på min første havabbor her ute var jommen ikke dumt det heller! Takk for at dere følger med!