Endelig fisketur igjen – Sjøørretjakt med fluestang HØST 2018

Etter en lengre periode vekk fra fiskinga pga familieærender som tidsnød, jobbstress, operasjon, studier, barnepass, dårlig søvn etc…
Godt og komme igang igjen. Jeg ble mer og mer umotivert til og reise ut og fiske, jo lengre det var siden sist fisketur. Jeg så en ny Berulfsen i ny og ne, fikk inspirasjon til og love meg selv at nå skulle jeg ut. Men så gikk det noen dager, også var gnisten borte. Vanligvis er høsten min favorittårstid, og etter sommerens sjøørretdvale pleier den første ordentlige blåsbortdagen og vekke meg opp til og reise ut og nyte. Men mangel på skikkelig ruskevær her på sørlandet og dårlig timing når det har vært noe som lignet, gjorde meg apatisk og fiskelaus. Omsider etter nok en Berulfsenfilm fikk jeg dratt meg ut av huset med «god» samvittighet og lagt noen kast på en plass ikke så langt unna. Hadde værken tid eller ork til og reise ut til Portør. Da spottet jeg den første store fisken der ute. Siden har det blitt jevnlig besøk til samme område som er spesielt flott nå på høsten. Håper jeg klarer vise frem litt av hva dette området har og by på når det står i full høstblomst. Ellers er filmen kansje litt surrete og dårlig satt sammen, men håper det funker som inspirasjon allikevel. Jeg hadde dårlig tid da jeg i skrivende stund setter kursen mot Heimevernsøvelse. Hadde lyst til og gi et lite vink herfra før det, da det kan bli noen uker til neste gang dere hører noe. Kom dere ut og nyt høsten før den tas av blåsbortdagen, som forøvrig er noe jeg gleder meg stor til!! #ruskeværfiske God Helg!