Vinterstemning

Vinteren gir kansje ikke alltid best uttelling på antall fisk i håven, men naturen er desto flottere på denne tiden syns jeg. Her er et knippe filmklipp fra noen av de beste naturopplevelsene våre ute ved havet, vinterstid. Noen av disse naturopplevelsene huskes bedre en de flotteste fiskene. Planlegg en tur ut etter snefallet og nyt soloppgangen og de hvitkledde holmene. Det er noe helt spesielt og være ute ved havet når landskapet er kledd i vinterdrakt.

94 Comments

  1. hasse klingstedt

    en utrolig vakker reise i fluefisket sin verden 🙂
    Fikk sån trang til og gå ut til svabergen her og lage noe lignede og legge ut her

    • David Hansen

      Tusen hjertelig takk! Det er veldig gøy å høre at det jeg selv syns er gode minner fra turene også kan gi andre inspirasjon til å gå ut å gjøre det samme. Go for it!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.