Sjøørretfiske med Hansen & Clemensen – «VÅR BESTE DAG»

Se meg (filmen) gjerne i ro og mak i ly av mørket for å få maks ut av stemningene vi har prøvd å gjenfortelle.

VÅR BESTE DAG:

Kom og lytt til lyset når det gryr av dag! Solen løfter sin trompet mot munnen. Lytt til hvite sommerfuglers vingeslag: Denne dag kan bli vår beste dag. Stien som vi gikk i går er like ny, hemmelig som ved vårt første morgengry. Mangt skal vi møte og mangt skal vi mestre! Dagen i dag den kan bli vår beste dag.

Kom og lytt til dypet når vi ror mot land! Hør maneten stemmer sine strenger. Løfterik er tonen i et fiskevak: Denne dag kan bli vår beste dag. Fjorden vår er like ny og blå og blank. Blikket ditt er fritt og ryggen like rank! Mangt skal vi møte og mangt skal vi mestre! Dagen i dag – den kan bli vår beste dag.

Kjære lytt til mørket når vår dag er gått. Natten nynner over fjærne åser. Mangt har dagen skjenket oss i stort og smått, mer, kan hende, enn vi har forstått. Månen over tun og tak er like ny, men tier stille om vårt neste morgengry! Mangt skal vi møte og mangt skal vi mestre! Dagen i morgen skal bli vår beste dag! *Erik Bye

Vi hilser dere atter velkommen til en drøy halvtime med sjøørretfiske. Det er en god gammalost siden sist vi la ut noe på tuben, og flere av dere maser høl i hue på oss om mere film. Så da BLIR det jo film da!!! VÆRSEGOD! Håper dere liker filmen og stemningen! Stian & David!