Sjøørretfiske fra Mars til Mai – Våren 2019

Sjøørret fiske på våren er herlig! Det er godt når sola begynner å varme skikkelig etter en kald vinter. Selv om høsten er favoritt årstiden, er våren en god nummer 2, særlig månedene Mars og April. Disse månedene forsvant så fort for oss i år, og vi har ikke hatt mye fisketid sammen denne våren. Men, har dratt med oss kameraene hver for oss og fått satt det sammen på et vis, i en nogenlunde grei innpakning, håper vi. Vi hadde ihvertfall lyst til og dele det allikevel, når det kanskje er den filmen vi har måttet jobbe/redigere mest med av de alle. Noen ganger kommer det bare ikke av seg selv, og hardt arbeid må til 🙂 Nå er det ikke så mye sjøørret fiske fremover på oss, men vi forlater ikke havet allikevel. Vi skal prøve oss mer på Havabboren i år, innimellom laksefisket selvfølgelig. Jeg er lysten på å grave litt i gamle røtter, gamle steder hvor jeg håper og utforske, finne tilbake til, og gjenoppleve barndomsårene med fiskestang. Jeg har ikke hatt inspirasjonen til og lage film/fiske de siste månedene, og kjenner at dette trigger lysten veldig. Dykke tilbake til alt det som bygde fiskeinteressen sakte men sikkert. Reise tilbake til de plassene og minnene som får meg til å smile når jeg tenker på dem. Jeg håper det kan bli god film av det også, noe annerledes enn det vanlige. Ellers skal vi skal ha sommerferie med barna, bade, grille og farte rundt etter laks når det passer seg. Håper dere også får en fortreffelig start på sommeren, og det fisket dere liker og bedrive i denne årstiden. Hyggelig at du tar deg tid til og se på det vi deler.