Sjøørretfiske våren 2020 – Sommerdekk & Påskefiske


Hei alle sammen! Det er så gøy å kunne dele en ny film med dere, lenge siden sist nå! Denne filmen starter med en improvisert «on the go» sjøørret rap som kansje ikke heeeelt holder Onkel P mål, men altså, tatt på sparket i bilen ble det min måte og ta «bilpraten» på vei utover på en litt annerledes måte en vanlig. Bær over med den selvironiske RAP’n, det er harde tider!! 😛 Litt fjas og tull fra vinterfisket til Stian og meg er det plass til, som alltid! Det blir litt oppstykket istarten, slik fisket også har vært i vinter, mens dere får være med på et mer sammensatt heldags fiske utover til Portør litt lengre ut i filmen. For dere med sarte ører, og som ikke er så glad i «fjas og tull», glir det da over i det mer rolige og behagelige vårfisket. Bølgeskvulp, nydelige omgivelser og selvfølgelig fast fisk! De «dypere» og lengre samtalene har det også blitt plass til i denne filmen, noe som oftest blir klippet vekk. Vi så det som naturlig å prate litt om hvorfor det ikke har blitt noe film herfra på en stund. Derfor er filmen også lengre en vanlig. Jeg håper dere kan sette av en dag dere har tid til og se hele filmen, tross lengden. Hvis dere ønsker hoppe rett til vårfisket/påskefisket fra de siste dagene nå, anbefaler vi å starte på ca 11-12 minutter. Helt på slutten har jeg også forlenget filmen utover det vanlige, med litt utstyrs å vedlikeholdprat for nybegynnerne. Det har vært så morro å jobbe med denne filmen, å dele de gode å de dårlige opplevelsene, humoren og «småkranglingen». I ca 4-5 uker var jeg ganske så dårlig med tanke på helsen. Corona? Nei jeg vet ikke, sikkert ikke!? Man blir jo ikke testet med mindre man havner på sjukehus. Men jeg har holdt meg innendørs 95% av tiden disse dagene, i tråd med reglementet. Formen har svinget som en sprettball opp og ned, med luftveisinfeksjon. Når jeg endelig begynte å føle meg bedre ble det hele avsluttet med en kraftig bihulebetennelse til dessert. 🙂 Nå er formen svært bra, og jeg har virkelig fisket fra meg de siste dagene, noe som resulterte i en etterlengtet delbar opplevelse og en sluttført film. Stian jobber hardt og mye på sjøen om dagen å holder landet igang! Han setter snart igang med en «Fiske meg hjemover» tur takket være mange gode tips fra dere der ute. Når han går av skiftet på båten han jobber på må han kjøre hjem pga stengte flyplasser, dette blir anledning for noen stopp her og der i norges land. Vi håper det blir mange delbare minner derfra! Stay tuned! Abonner gjerne på facebook eller instagram, det er så mye letter å holde kontakten med dere via sosiale medier. Fiskefilm.no er alias/sidenavn Takk for at dere følger med oss og fortsatt god påske! Stian & David!