Sjøørret & Havabborfiske – September 2020

Da var vi kommet til September! Det er fortsatt varmt i vannet, men det er ikke sommer. Det er kjøligere på morgenen, men det er liksom ikke helt høst. Ihvertfall ikke her sør. September kan på ingen måte klart defineres som en måned for det ene eller andre fiskeslaget. Ute i saltvann igjen, for første gang siden April, fant jeg fort ut nettop det. At det fortsatt var en fin blanding av makrell, sjøørret og havabbor der ute. Vi tar også et lite tilbakeblikk på der vi slapp, før laksefisket. Stian hadde nemlig snakket mye om å prøve etter Havabbor og Sjøørret på vestlandet. Han dro med seg kamera og fluestang, også var det bare å denge på! Så endte det slik da, at jeg dro ut i Kragerø for å få Sjøørret, men kom hjem med ny pers på Havabbor, mens Stian dro til Etne for å få Havabbor, men kom hjem med ny pers på Sjøørret. Ting går ikke alltid etter planen, men det syns vi var helt greit.