På leting etter sjøørreten – vårfiske 2021

Heisann folkens! Vi har vært i vinterdvale fra oktober til Februar. Men så kommer jo våren og man kjenner på sjøørretfiske suget med en gang. Da får man lyst til og komme seg ut med stanga, og filmkamera selvfølgelig. Vi har satt sammen et lite knippe med opplevelser fra de siste ukene. Håper det er til inspirasjon og glede. Vi var ute noen turer sammen i mars, og jeg har vært ute alene noen turer nå i April på jakt etter sjøørreten uttaskjærs, i håp om at det skal være like bra som på samme tid ifjor. Men det virker til at alt er litt treigere her denne våren. Ikke like mye byttedyr eller fisk å se uttaskjærs i år som på samme tid ifjor. Det har kansje litt med den kaldere vinteren vi hadde i år. Men heldigvis vet vi godt hvor vi skal lete for å finne fisk, når uttaskjærs ikke ble en like god opplevelse som ifjor. Men om noen uker tenker vi, da smeller det til! Kansje er det alt igang! Håper filmen er til glede for noen! Mvh Stian og David!